Naar overzicht
Naar overzicht
ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle,
Routebeschrijving
Finals logo
Dit is een Artez Finals event.
Naar finals website

Reünie ArtEZ academie voor Art & Design Zwolle

ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle,
Finals logo
Dit is een Artez Finals event.
Naar finals website
Routebeschrijving

Het leven is kort en dus urgent.
Kunst maakt deze urgentie zichtbaar.

In het studiejaar 2018/2019 bestaat de ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle, voorheen de Kunstacademie of de CABK in Kampen, alweer 40 jaar. We staan hier graag bij stil. En dat betekent in de eerste plaats terugkijken naar het verleden, naar wat de stichters van de academie bedoeld hebben.

De huidige academie echter is bezig met de toekomst: met Human Matters, met een boek en nieuwe lichtingen studenten. Want als de kunst urgentie zichtbaar maakt, moet een kunstacademie die dat serieus neemt, ook urgent blijven. Deze botsing tussen verleden en toekomst, tussen oude idealen en nieuwe vergezichten, tussen vroegere en toekomstige gemeenschappen, leidt tot kortsluiting. Wij nodigen u uit voor een vrolijke kortsluiting, een chaotische reünie, ongerichte energie, een feest.

Een feest op zoek naar verloren tijd en nieuwe vitaliteit op zaterdag 6 juli 2019 bij de ArtEZ Academie voor Art & Design aan de Rhijnvis Feithlaan 50 te Zwolle. Deze uitnodiging is bestemd voor alle oud-studenten, recente afstudeerders, medewerkers en oud-medewerkers van de huidige ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle: Daarmee bedoelen we dus ook de alumni en oud-medewerkers van de CABK in Kampen en de alumni en oud-medewerkers van de Docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving van Windesheim.

Voorafgaand aan het feest nemen we u graag mee naar het aanstormend talent uit het Oosten. Breng een bezoek aan de ArtEZ Finals in de Grote Kerk in Zwolle en ontmoet de afgestudeerden. U wordt rondgeleid door huidige studenten. Deze bezoeken vinden plaats tussen 15.00 uur en 17.00 uur en duren ongeveer één uur. Na afloop heeft u de mogelijkheid zelf rond te kijken. Wilt u mee met onze studenten? Geef dit dan aan bij de aanmelding voor de reünie.

Kom ook!
De eigen bijdrage voor deelname aan de reünie bedraagt € 28,-. Dit bedrag is inclusief welkomstdrankje, diner en jubileumboek. Verdere consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden kan tot zaterdag 29 juni 2019.

Aanmelden

Wij hopen op veel heimweeërs, maar we weten dat we nooit alle alumni en oud–medewerkers rechtstreeks kunnen bereiken. Stuur deze uitnodiging door aan iedereen die het aangaat. Gebruik social media, e–mail en desnoods de telefoon.

Graag tot ziens op zaterdag 6 juli.

Hartelijke groet,
Wilhelm Weitkamp en Nelleke Hendriks