Naar overzicht
Naar overzicht
Museum Arnhem Utrechtseweg 87 Arnhem,
Routebeschrijving

Pleasure Island 2019

Museum Arnhem Utrechtseweg 87 Arnhem,
Routebeschrijving

150 ArtEZ studenten uit het eerste en tweede jaar van de opleidingen dans, theater, jazz & pop, creative writing, fine art en muziektheater gaan met elkaar het experiment aan. Ze worden uitgedaagd voorbij de eigen discipline te kijken en gaan in kleine groepjes de samenwerking aan. Een week lang werken ze op een bijzondere locatie aan uiteenlopende, interdisciplinaire performances en installaties.

Dit jaar is het leegstaande gebouw van Museum Arnhem de plaats van handeling. De begeleiding is in handen van multidisciplinair kunstenaarscollectief Suze May Sho in samenwerking met Sascha van Riel. Onder de werktitel '5 Amazing days to help clean and heal your chackra' gaan ze aan de slag met rituele handelingen en de rol die rituelen kunnen spelen in onze overprikkelde samenleving. 

U bent van harte uitgenodigd om het eindresultaat van dit bijzonder project te bekijken op vrijdagavond 15 maart tussen 19:00 en 22:30 uur in Museum Arnhem. De toegang is gratis.

N.B. De organisatie van Pleasure Island bedankt ArtEZ Studium Generale en de Gemeente Arnhem hartelijk voor hun medewerking!