Naar overzicht
Naar overzicht
ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle,
Routebeschrijving
[Enter] your imagination: bezoek de open dag in Zwolle
[Enter] your Imagination: [Enter] your Future: [Enter] ArtEZ in Zwolle
#ArtEZopendag

Open dag ArtEZ Zwolle

ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle,
Routebeschrijving

Heb jij een creatieve geest en ga je daar 200% voor?

Ontdek wat jouw mogelijkheden zijn tijdens de open dag van ArtEZ. Praat met docenten en studenten, bekijk de professionele werkstudio's en dans- en theaterzalen, neem deel aan voorlichtingsrondes, bezoek een voorstelling, luister naar een concert, bekijk werk, proef de sfeer in de kantine en verzamel alle informatie die jij nodig hebt voor jouw toekomst!

Aanmelden open dag

Meld je vooraf even aan voor de open dag. Je ontvangt een e-ticket die op de open dag wordt gescand. Je hoeft je dan niet meer ter plekke te registreren en kunt snel doorlopen. Neem gerust vrienden en familie mee naar de open dag. Zij hoeven zich niet apart te registreren. 

Programma's zijn binnenkort beschikbaar.

Welke opleidingen zijn aanwezig tijdens de open dag in Zwolle?

Academie voor Art & Design

Bacheloropleidingen en voortrajecten
Animation Design, Comic Design, Docent Beeldende Kunst en Vormgeving (voltijd, deeltijd en op maat), Graphic Design, Illustration Design, Interieurarchitectuur

Associate degree
Interieurvormgever

Masteropleidingen
Interieurarchitectuur
Kunsteducatie

Academie voor Theater & Dans

Bacheloropleiding
Docent Theater

Opleidingenoverzicht Zwolle

Route en parkeren

Het adres van de ArtEZ Academie voor Art & Design en Theater is Rhijnvis Feithlaan 50. De academie ligt op 15 minuten loopafstand van het Centraal Station in Zwolle. Buslijn 1, richting Oosterenk, stopt vlakbij de academie. 
Kom je met de auto, dan kun je (betaald) parkeren aan de Turfmarkt. Dit parkeerterrein vind je achter de academie. Mocht dit terrein vol zijn, dan kun je (betaald) parkeren in parkeergarage Diezerpoort. Rondom de academie is kun je ook (betaald) parkeren, maar dit is voor de maximale(!) duur van één uur.

Minder mobiel?

Niet alle monumentale ArtEZ-gebouwen zijn (volledig) rolstoeltoegankelijk. We helpen je graag en dat lukt het best als je vooraf contact opneemt via faz@artez.nl
ArtEZ heeft twee locaties in Zwolle. In de bevestiging van de aanmelding staat aangegeven waar je tijdens de open dag moet zijn.   

#ArtEZopendag

Via #ArtEZopendag vind je het laatste nieuws en mededelingen op onze socials Instagram, Facebook en Twitter. Zelf een mooie foto gemaakt? #ArtEZopendag

Aanmelden Master

Aanmelden overig 

Welke opleidingen zijn aanwezig?

#ArtEZopendag

enter the world of ArtEZ

 • design
 • move
 • dance
 • learn
 • write
 • teach
 • create
 • listen
 • play
 • choose
 • enjoy
Artez hogeschool voor de kunsten