Naar overzicht
Naar overzicht
ArtEZ Conservatorium Aan de Stadsmuur 88 Zwolle,
Instagram
Routebeschrijving
Open dag ArtEZ Conservatorium Zwolle
Open dag ArtEZ Conservatorium Zwolle
#ArtEZopendag

Open dag ArtEZ Conservatorium Zwolle

ArtEZ Conservatorium Aan de Stadsmuur 88 Zwolle,
Instagram
Routebeschrijving

Interesse in Klassieke Muziek, Jazz & Pop en Docent Muziek? Enter the world of ArtEZ. 

Ontdek wat jouw mogelijkheden zijn tijdens de open dag van ArtEZ in Zwolle. Praat met docenten en studenten, bekijk de professionele werkstudio's, neem deel aan voorlichtingsrondes, luister naar een concert, proef de sfeer in de kantine en verzamel alle informatie die jij nodig hebt voor jouw toekomst!

Tip! Neem bladmuziek mee en zorg dat je een stuk kunt voorspelen of zingen.

Er zijn op 10 november ook open dagen bij andere opleidingen van ArtEZ in Zwolle.  Op 3 en 17 november houdt het ArtEZ Conservatorium in Arnhem (3) en Enschede (17) open dag.Bekijk de open dagen-agenda.

Aanmelden en programma

Aanmelden Open dag Bachelors

Wil je alvast een indruk van het programma? Klik op deze link.

Neem gerust vrienden en familie mee naar de open dag. Zij hoeven zich niet apart te registreren. Programma's zijn online beschikbaar vanaf uiterlijk een week voor de open dag.

Master Muziek

Op de Open dag zijn er ook informatierondes voor de opleiding Master Muziek. Deze opleiding kun je volgen als je een afgeronde Bachelor-opleiding hebt.
De informatierondes zijn van 10.30 tot 11.00 uur en om 13.00 tot 13.30 uur op Cultuurschip Thor. Aanmelden niet nodig (loop tijdens de open dag even langs bij de Aanmeldbalie).

Kom met het openbaar vervoer

Rond de academie aan de Rhijnvis Feithlaan zijn de parkeermogelijkheden beperkt, daarom raden we je aan met het openbaar vervoer te komen. Vanaf het trein- en busstation in Zwolle is met markeringen op de stoep de route naar de academie voor Art & Design en Docent Theater (Rhijnvis Feithlaan 50) en het Conservatorium (Aan de Stadsmuur 88) aangegeven.

Kom je toch met de auto naar de Rhijnvis Feithlaan? Dan is het slim om op tijd te komen en bij het Provinciehuis te parkeren. Hier is parkeren in het weekend gratis. Wil je zo dichtbij mogelijk parkeren? Dan kun je (tegen betaling) een plek zoeken aan de Turfmarkt of in de parkeergarage Diezerpoort.

Minder mobiel?

Niet alle monumentale ArtEZ-gebouwen zijn (volledig) rolstoeltoegankelijk. We helpen je graag en dat lukt het best als je vooraf contact opneemt via faz@artez.nl

#ArtEZopendag

Via #ArtEZopendag vind je het laatste nieuws en mededelingen op onze socials Instagram, Facebook en Twitter. Zelf een mooie foto gemaakt? #ArtEZopendag

#ArtEZopendag

enter the world of ArtEZ

 • design
 • move
 • dance
 • learn
 • write
 • teach
 • create
 • listen
 • play
 • choose
 • enjoy
Artez hogeschool voor de kunsten