Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Online open dag Theater & Dans Arnhem

  • Open dagen
Open dag ArtEZ Theater & Dans
Open dag ArtEZ Theater & Dans

Online Open Dag

Wij organiseren 7 november een voorlichtings-livestream voor de opleidingen Dans, Docent Dans en Docent Theater Arnhem. Het programma ziet er als volgt uit:

Livestream Bachelor Dans (in Engels)

10.00 – 12.30 uur

Ontdek de wereld van dans!
Ben je op zoek naar een opleiding die je opleidt als danser én maker? Dan is ArtEZ Bachelor of Dance the place to be! In de livestream krijg je een impressie van lessen, repetities en performances en je kan al je vragen stellen via de chat. Zien we je daar? Je kan de livestream op elk gewenst moment starten binnen het tijdsvak.

*Deze livestream is in het Engels This livestream will be in English.

Klik hier om je aan te melden!

Livestream Bachelor Docent Dans

11.30 - 12.15 uur

Maak kennis met Bachelor Docent Dans tijdens een online gesprek met docenten en studenten van de opleiding. Zij delen hun persoonlijke ervaringen en vertellen hoe dans overal van betekenis kan zijn in de maatschappij. Tijdens de opleiding ontwikkel je namelijk je artistieke en pedagogische skills als docent, danser, maker en ondernemer in verschillende contexten in de samenleving. Ook komt het auditieproces aan bod en hoe je je hierop kunt voorbereiden. Via de chat kun je al je vragen stellen en krijg je toegang tot de nieuwste opleidingsvideo's. 
 
Klik hier om je aan te melden!
 
If you like to talk to teachers and students of the Bachelor of Dance in Education in English, please sign up by sending an email to s.clifford@artez.nl. We will contact you shortly. 

 

Livestream Docent Theater Arnhem

13.30 & 15.00 uur

Maak kennis met Docent Theater Arnhem in een wervelende talkshow!
In deze talkshow gaan studenten in gesprek met elkaar, met docenten, met opleidingshoofd Cormac Burmania én met jou! Aan de hand van verhalen, beelden, presentaties en jouw vragen (die je kan stellen via de chat) ontdek je alles over de opleiding Docent Theater Arnhem, over het werkveld en over jouw rol al artist educator in theatre.

Klik hier om je aan te melden!

Nieuws: Het ziet er naar uit dat Docent Theater Zwolle op 7 nov een trailer uit zal zenden die een klein kijkje in de keuken geeft van de opleiding. Houd deze pagina in de gaten voor de tijd(en)!

 

Houd me op de hoogte 

Wil je per mail op de hoogte gehouden worden over ons programma? Geef dan je mailadres en je interesse door via onderstaande knop.

Houd me op de hoogte

 


Proef alvast sfeer met deze aftermovie 

#ArtEZopendag

Met #ArtEZopendag vind je het laatste nieuws en mededelingen, en kunnen we jouw bericht signaleren, op onze socials Instagram, Facebook en Twitter

Disciplines

Dans , Theater , Docentopleidingen