Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Open dag ArtEZ Art & Design Zwolle

  • Open dagen

Alles over Vormgeving, Docent en Architectuur opleidingen!

Let op: wanneer je je hebt aangemeld voor een sessie ontvang je ongeveer 1 uur van tevoren de link naar de sessie per mail. Mocht je de link(s) niet hebben ontvangen of werken deze niet, dan staan deze hieronder of hier.

Open dag ArtEZ Art & Design & Interieur Zwolle
Open dag ArtEZ Art & Design & Interieur Zwolle

Programma 

Livestream Animation Design

Live vanuit één van onze studio’s. Alles wat je wilt weten over de studie Animation Design. Met o.a. praktische informatie, interviews met studenten over hun ervaringen en meest gestelde vragen. Maak kennis met onze studenten, docenten en de academie. Wij zien je graag online!

Sessies:
10.00 - 10.45 uur
14.00 - 14.45 uur

Meld je hier aan!

Livestream Comic Design

Live vanuit één van onze studio’s. Alles wat je wilt weten over de studie Comic Design. Met o.a. praktische informatie, interviews met studenten over hun ervaringen en meest gestelde vragen. Maak kennis met onze studenten, docenten en de academie. Wij zien je graag online!

Sessies:
12.00 – 12.45 uur
16.00 – 16.45 uur

Meld je hier aan!

Livestream Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Voltijd

Heb je veel plezier in tekenen, schilderen of andere vormen van beeldend werken? Wil je van je creativiteit je beroep maken, in combinatie met werken met mensen? De opleiding DBKV Zwolle leidt je op tot een deskundige, inspirerende en betrokken docent die goed kan lesgeven, vernieuwingen in het vak volgt, ondernemend is en zelf beeldend en artistiek bekwaam is. In de online open dag gaan studenten en docenten je vertellen over het opleidingsprogramma en hun ervaring in de studie. Docent Beeldende Kunst en Vormgeving voltijd; betekent regulier hbo-dagonderwijs; vijf dagen per week.

Sessies:
10.00 – 10.45 uur
12.00 – 12.45 uur
14.00 – 14.45 uur
16.00 – 16.45 uur

Meld je hier aan!

Livestream Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Deeltijd

Heb je veel plezier in tekenen, schilderen of andere vormen van beeldend werken? Wil je van je creativiteit je beroep maken, in combinatie met werken met mensen? De opleiding DBKV Zwolle leidt je op tot een deskundige, inspirerende en betrokken docent die goed kan lesgeven, vernieuwingen in het vak volgt, ondernemend is en zelf beeldend en artistiek bekwaam is. In de online open dag gaan studenten en docenten je vertellen over het opleidingsprogramma en hun ervaring in de studie. Docent Beeldende Kunst en Vormgeving deeltijd betekent regulier 4 jaar hbo-dagonderwijs; les op maandag en donderdag van 13.00 tot 21.30 uur.

Sessies:
11.00 – 11.45 uur
15.00 – 15.45 uur

Meld je hier aan!

Livestream Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Op maat

De studie is een verkorte deeltijdvariant van de vierjarige deeltijd bacheloropleiding DBKV. Dankzij een gecomprimeerd programma met vrijstellingen kun je met twee lesdagen per week in ongeveer twee jaar een eerstegraadsbevoegdheid halen. De opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving op Maat is speciaal bedoeld voor afgestudeerd kunstenaars en ontwerpers (hbo -kunstvakonderwijs) en voor docenten met een tweedegraadsbevoegdheid tekenen, handvaardigheid en/of textiele werkvormen.

Sessie:
13.00 – 13.45 uur

Meld je hier aan!

Live event Graphic Design

Live vanuit onze Graphic Design studio! Alles wat je wilt weten over de studie Graphic Design. Met o.a. praktische informatie, filmpjes, ervaringen en meest gestelde vragen. Maak kennis met onze studenten, docenten en de academie. We zien je graag online!

Sessies:
11.00 – 11.45 uur
13.00 – 13.45 uur
15.00 – 15.45 uur

Meld je hier aan!

Livestream Illustration Design

Live vanuit de ateliers van Illustration Design vertellen we je over onze studierichting en laten we werk zien van studenten en oud-studenten.

Sessies:
11.00 – 12.00 uur
12.30 – 13.30 uur
14.00 – 15.00 uur

Meld je hier aan!

Webinar Interieurarchitectuur 'Exploring the field of IN’

Wil je Interieurarchitectuur studeren aan een van de grootste kunstacademies van Nederland? Kom dan naar deze interactieve presentatie met Eric de Leeuw, hoofd van de bachelor IN_Architecture aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. Tevens zijn docent Robert van Middendorp en twee studenten van de opleiding aanwezig. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen tijdens de webinar.

Sessies:
11.00 – 11.45 uur
13.00 – 13.45 uur
15.00 – 15.45 uur

Meld je hier aan!

Webinar Corpo-real interior architecture

Are you interested in studying Interior Architecture at a masters level at one of the largest Art Academies in the Netherlands? Join us for this interactive presentation by Ingrid van Zanten, head of programme of the master Corpo-real at ArtEZ University of the Arts. Also present will be Marie Hong, second year student of the programme. There will be ample opportunity to awnser any of your questions during the live event via Teams.

Sessies:
11.00 – 11.45 uur
13.00 – 13.45 uur

Meld je hier aan!

Webinar AD Interieurvormgever 'Building atmospheres'

Wil je Interieurvormgeving studeren aan een van de grootste kunstacademies van Nederland? Kom dan naar deze interactieve presentatie met Holger Mührmann, coördinator van de associate degree Interior Design aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. Tevens zijn twee studenten van de opleiding aanwezig en is er volop gelegenheid om vragen te stellen tijdens de webinar.

Sessies:
10.00 – 10.45 uur
12.00 – 12.45 uur
14.00 – 14.45 uur

Meld je hier aan!

Livestream Master Kunsteducatie

De Master Kunsteducatie is een tweejarige interdisciplinaire deeltijdopleiding voor kunstvakdocenten (dans, muziek, theater, beeldend) en professionals in de kunsteducatie. Uitgangspunt tijdens de opleiding is praxis, het verbinden van theorie en praktijk. Studenten doen onderzoek en zetten tegelijk ontwikkelings- en transformatieprocessen in gang binnen hun artistiek-pedagogische werkpraktijk, waarbij ze vanuit een vraagstelling aan de slag gaan. Vanuit de opleiding zijn opleidingscoördinator, masterdocenten en studenten aanwezig om je van alle informatie te voorzien. Studenten delen hun ervaringen en beantwoorden graag jouw vragen. Na afloop van de presentatie is ruimte om eventueel één op één verder te praten over specifieke (onderzoeks-)vragen. Je bent van harte welkom!

Sessies:
12.00 – 13.00 uur
14.00 – 15.00 uur

Meld je hier aan!

Livestream Vooropleidingen Art & Design Zwolle

Wil jij je voorbereiden op een kunststudie en het toelatingsexamen? Kies dan voor een van de vooropleidingen van ArtEZ Art & Design in Zwolle. In de lessen leer je hoe een beeldende of ontwerpopdracht op de academie aan je wordt gesteld. Je maakt kennis met het studeren aan de academie en met de wereld van beeldende kunst, design en kunstdocentschap. Jouw individuele ontwikkeling en talent staan voorop in de lessen en je ontdekt welke kunstrichting precies goed bij jou past.

Sessies:
11.00 – 11.45 uur
12.00 – 12.45 uur
13.00 – 13.45 uur
14.00 – 14.45 uur

Meld je hier aan!

Houd me op de hoogte

Wil je per mail op de hoogte gehouden worden van ons programma?  Geef dan je mailadres en je interesse door via onderstaande knop.

Houd me op de hoogte >


Meer open dagen
Zaterdag 14 november: open dag ArtEZ Conservatorium Zwolle 
Zaterdag 7 november: open dag ArtEZ Art & Design Arnhem
Zaterdag  21 november: open dag AKI ArtEZ Enschede.

 


Proef alvast sfeer met deze aftermovie