Naar overzicht
Naar overzicht
ArtEZ Onderlangs 9 Arnhem, ONLINE
Routebeschrijving
Meeloopdag Docent Beeldende Kunst en Vormgeving
Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

ONLINE vragenuurtje Docent beeldende kunst en vormgeving op Maat

ArtEZ Onderlangs 9 Arnhem, ONLINE
Routebeschrijving

Vragenuurtje Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

Onze meeloopdagen kunnen door de situatie rondom het Corona virus helaas geen doorgang vinden, maar het plannen van je toekomst en het maken van plannen voor een studie stopt natuurlijk niet zomaar. Daarom willen we jullie ook graag op een andere manier een kijkje geven in de opleiding. Dat doen we middels het digitale vragenuurtje. We zullen via ZOOM* een presentatie geven over de opleiding en daarna is er ruimte voor vragen.

Er is een vragenuurtje voor de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Voltijd, Deeltijd en Op Maat, schrijf je dus in voor de juiste variant. De presentatie zal gegeven worden door de coördinator van dat traject en daarnaast zal er een student aanwezig zijn om vanuit het student perspectief te vertellen en vragen te beantwoorden.

 * ZOOM is een programma waarmee je kunt video bellen. Belangrijk dat je daar van tevoren een account voor aanmaakt om mee te kunnen doen aan het vragenuurtje. Een kwartier voordat het vragenuurtje begint, krijg je per mail een link toegestuurd om mee te doen aan de digitale bijeenkomst.

Let op! Het vragenuurtje is een online activiteit en vindt niet fysiek plaats aan Onderlangs 9 te Arnhem.

 Aanmelden