Naar overzicht
Naar overzicht
ArtEZ Conservatorium Van Essengaarde 10 Enschede,
Routebeschrijving
Meeloopdag
Meeloopdag

Meeloopdagen Muziektherapie

ArtEZ Conservatorium Van Essengaarde 10 Enschede,
Routebeschrijving

Heb je een open dag bijgewoond of denk je er serieus over om met een opleiding te starten, maar wil je eerst een dag proefstuderen voordat je een definitieve keuze maakt? Meld je dan aan voor een meeloopdag van de bacheloropleiding Muziektherapie in Enschede.
Bij een meeloopdag volg je een deel van het reguliere onderwijsprogramma van de bacheloropleiding. Op basis van het lesrooster (zie onder) maak je voor jezelf een keuze uit het lesaanbod. Je kiest een paar lessen die jou interessant lijken en stelt zo je eigen dag(deel) samen. Je hoeft dus niet per se een hele dag hier te zijn. Nadat je de door jou gekozen lessen hebt bijgewoond heb je als het goed is een beter beeld van de studie, de sfeer, de werkdruk en of het bij jou past.

We vinden het leuk om jouw beleving van een meeloopdag te delen. Als je een bericht post, gebruik dan #artezconservatorium. 

Lesrooster meeloopdagen Muziektherapie.

Meld je aan voor de dag van jouw keuze: 

Aanmelden

 

De masteropleiding Muziektherapie houdt vrijdag 15 februari a.s. een meeloopdag. Klik hier voor het prgramma. 

Heb je interesse in de pre-master of masteropleiding Muziektherapie? Neem dan contact op met Carola Werger (pre-master): ca.werger@artez.nl of Camila Pfeiffer (master): c.pfeiffer@artez.nl