Naar overzicht
Naar overzicht

Masterclass en concert Lux Delight

Masterclass en concert Lux Delight
11 okt 2017
11 okt 2017
Arnhem
Masterclass en concert Lux Delight

In samenwerking met ArtEZ presenteert Luxor Live de crème de la crème van de Luxemburgse jazzscene in Lux Delight.

In de middag een masterclass voor de studenten van ArtEZ en in de avond een concert in Luxor Live. Dat is wat Lux Delight gaat doen in Arnhem op woensdag 11 oktober.

Pol Belardi’s Force

De muzikanten van Pol Belardi’s Force hebben hun volstrekt eigen benadering van hoe een modern jazz kwartet moet klinken. Het viertal heeft een brede muzikale achtergrond, zowel klassiek als jazz en omarmen net zo makkelijk pop, rock, hip-hop en elektronische muziek. Het resultaat is een frisse mix van moderne, geïmproviseerde muziek in originele eigen composities. Met sterke grooves, voortreffelijke harmonieën, lyrische melodieën en met slim gebruik van ruimte, spanning en loslaten spelen de heren met veel emotie, interactie en vooral plezier.

David Fettmann – alto saxophone
Jérôme Klein – piano
Niels Engel – drums
Pol Belardi – bass, composities

Reis Demuth Wiltgen

Het trio Reis Demuth Wiltgen speelde voor het eerst in 1998 samen terwijl zij nog op school zaten. Pas in 2011 vormden zij officieel een band en behoorden vrijwel onmiddellijk tot de top van de Luxemburgse jazz en speelden zij hun werk over de hele wereld. Eind 2016 brachten zij hun meest recente album getiteld Palces in Between uit. Bij de presentatie van dit album speelde niemand minder dan Joshua Redman mee die geregeld composities van het trio speelt.

Deel dit