Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

AGENDA

AGENDA

November

Open Dag ArtEZ Conservatorium Arnhem

Open Dag ArtEZ Conservatorium Arnhem

|
Arnhem
|
Muziek
Open dagen
Theater
Op de Open Dag van het Conservatorium in Arnhem kun je kennismaken met de opleidingen Jazz&Pop, Muziektheater en Composition for Film Online. Het doel is om sfeer te proeven, mooie voorstellingen te zien en praten en spelen met studenten en docenten. Je kunt live of online aansluiten bij voorlichtingsrondes over je studie of vragen te stellen aan het onderwijsbureau. We bieden een hybride programma aan zodat jij een goede keuze voor je artistieke toekomst kan maken. 
Open dag ArtEZ Conservatorium Zwolle

Open dag ArtEZ Conservatorium Zwolle

|
Zwolle
|
Docentopleidingen
Muziek
Open dagen
Op de Open Dag van het Conservatorium in Zwolle kun je kennismaken met de opleidingen Docent Muziek, Docent Muziek op Maat, Jazz&Pop en Klassieke Muziek. Het doel is om sfeer te proeven, mooie voorstellingen te zien en praten en spelen met studenten en docenten. Je kunt live of online aansluiten bij voorlichtingsrondes over je studie of vragen te stellen aan het onderwijsbureau. We bieden een hybride programma aan zodat jij een goede keuze voor je artistieke toekomst kan maken. 
Open Dag ArtEZ Conservatorium Enschede

Open Dag ArtEZ Conservatorium Enschede

|
Enschede
|
Docentopleidingen
Muziek
Open dagen
Op de Open Dag van het Conservatorium in Enschede kun je kennismaken met de Bacheloropleidingen Docent Muziek, Docent Muziek op Maat, MediaMusic, Muziektherapie, Popacademie en de Masteropleiding Muziektherapie. Het doel is om sfeer te proeven, mooie voorstellingen te zien en praten en spelen met studenten en docenten. Je kunt live of online aansluiten bij voorlichtingsrondes over je studie of vragen te stellen aan het onderwijsbureau. We bieden een hybride programma aan zodat jij een goede keuze voor je artistieke toekomst kan maken.