Naar overzicht
Naar overzicht
Diverse locaties Arnhem diverse locaties Arnhem,
Routebeschrijving

Arnhemse Uitnacht met veel ArtEZ

Diverse locaties Arnhem diverse locaties Arnhem,
Routebeschrijving

Geniet van acteurs, dansers, kunstenaars, muzikanten van ArtEZ bij de Arnhemse Uitnacht!

Kom vrijdag 24 januari 2020 naar de 3e editie van de Arnhemse Uitnacht. Op 18 locaties in de stad, zoals Luxor Live, Focus Filmtheater, Rozet, Theater a/d Rijn en Huis Oostpool, is een gratis programma te zien met acts, beeldende kunst, optredens en performances.

Openingsact en uitreiking Cultuurprijs Arnhem

De Uitnacht start met een bijzondere opening bij Musis, van 18.30 uur tot 19.30 uur. Tijdens de aftrap verbindt danser en choreograaf Ruben Chi sport en urban dance met elkaar. Daarna reikt Louise te Poele, winnaar Cultuurprijs 2019, de Cultuurprijs uit aan één van de genomineerden: Arnhemse Meisjes, Lavalu of Mr. Weazly.
Daarna start  het programma en is iedereen welkom in de binnenstad van Arnhem om kunst en cultuur in volle glorie te beleven.

Het programma van de Arnhemse Uitnacht bestaat uit voorstellingen, rondleidingen, exposities, workshops, lezingen en andere ontmoetingen. Onderdeel van de Arnhemse Uitnacht is de uitreiking van de Cultuurprijs Arnhem. Het evenement vindt de hele avond en nacht plaats in de binnenstad en is gratis toegankelijk.

 Kijken en luisteren tijdens de Uitnacht naar studenten van ArtEZ: