Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Informatiemiddag Graphic Design Deeltijd

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van leren en groeien! Ben jij werkzaam in de creatieve sector? Wil je jezelf blijven uitdagen en je vaardigheden nóg verder ontwikkelen? Onze vierjarige deeltijdopleiding Graphic Design leidt je op tot een conceptueel ontwerper die relevant en authentiek werk maakt voor opdrachtgevers en/of publiek.

ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle, Centrale hal

Meld je aan voor de voorlichting op 4 juli! Deze avond is niet zomaar een standaard open avond; je krijgt namelijk meteen een exclusief inkijkje in onze eindexpositie, waar het werk van onze afstudeerders wordt tentoongesteld. Op deze manier krijg je alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten tijdens de studie. De open avond begint om 16:00 uur en omvat een rondleiding door onze academie, een expositie en een presentatie over de deeltijdopleiding Graphic Design.

Ontdek jouw potentieel en maak de stap naar een carrière in Graphic Design.

Wij gebruiken Eventbrite voor reserveringen.

Disciplines

Beeldende Kunst , Vormgeving