Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

Paviljoen: AKI Fine Art bij Concordia

AKI Fine Arts en kunstruimte Concordia slaan de handen ineen in een nieuw spannend project 'Paviljoen', waarin de expositiezalen van Concordia functioneren als een ruimte om te experimenteren, om de dialoog met een nieuw publiek op te zoeken en om ideeën en onderzoek te tonen. Het is een kans voor de AKI studenten om hun werk in een professionele context te presenteren, waarbij ze zelf openingen, events en performances organiseren.

-
Concordia Langestraat 56 Enschede
Roland Farkas
Roland Farkas

De term paviljoen staat in de architectuur voor een autonoom, losstaand gebouw met een eigenheid in functie, vorm en gebruik. Er is altijd een link met een hoofdgebouw, maar de autonomie speelt een duidelijke rol. Concordia is een tijdelijk paviljoen, een plek waar de AKI studenten hun werk tonen op een autonome, eigen manier die voor eventje los is gemaakt van de academische bubbel waar ze de rest van het jaar in zitten.
Vanaf 3 april zijn er vier korte exposities te zien van AKI studenten Fine Art. Elke twee weken begint de opbouw van de volgende kunstenaar of kunstenaars-duo of groep, die onder begeleiding van het Concordia team reflecteert op zijn/haar/hun werk te midden van onze expositieruimte.
Welkom op de openingen, de events en bij de opbouw. Ga in gesprek met de kunstenaars!

Data voor de openingen van de exposities van de AKI kunstenaars:

3 april: Roland Farkas (geweest)
24 april: Emma Schuster en Chanella ter Haar (geweest)
15 mei: Jannieke Visser, Anna Elferink, Caroline Schot, Eve Haberman, Lana Hoekstra, Manal Al Harazi (geweest)
5 juni: Kyo Elbers , Doux Yijin Zhu

Disciplines

Beeldende Kunst