Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Open Dag ArtEZ Artisteducator in Theater & Media in Zwolle

Ontdek wat jouw mogelijkheden zijn. Praat met docenten en studenten, bekijk de professionele werkstudio's, bekijk werk, proef de sfeer en verzamel alle informatie die jij nodig hebt voor jouw toekomst!

ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle

Aanmelden

Wij gebruiken Eventbrite voor reserveringen.

 

 


Rond de academie aan de Rhijnvis Feithlaan zijn de parkeermogelijkheden beperkt, daarom raden we je aan met het openbaar vervoer te komen. Vanaf het trein- en busstation in Zwolle is met markeringen op de stoep de route naar de academie voor Art & Design en Artisteducator in Theater & Media (Rhijnvis Feithlaan 50).

Kom je toch met de auto naar de Rhijnvis Feithlaan? Dan kun je (tegen betaling) een plek zoeken aan de Turfmarkt of in de parkeergarage Diezerpoort. 


Alvast sfeer proeven

 #ArtEZopendag

Via #ArtEZopendag vind je het laatste nieuws en mededelingen op onze socials Instagram, TikTok en Twitter. Zelf een mooie foto gemaakt? Post het met de hashtag #ArtEZopendag !


Niet alle monumentale ArtEZ-gebouwen zijn (volledig) rolstoeltoegankelijk. We helpen je graag en dat lukt het best als je vooraf contact opneemt via faz@artez.nl 

Disciplines

Theater , Docentopleidingen