Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Meeloopdag - Product Design - Arnhem

Wil je ervaren hoe het is om bij Product Design te studeren? Meld je dan aan voor onze meeloopdag!

ArtEZ Oude Kraan 26 Arnhem

Wij gebruiken Eventbrite voor reserveringen. Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Dan is het handig dat je je afmeldt, zodat er een plek voor een ander vrij komt. Lees op deze pagina hoe je dit doet.

Het programma

We hebben een interessant programma samengesteld voor je op deze meeloopdag, hopelijk geeft het een goede indruk van hoe het is om bij ons te studeren.

  • Om 10.00 uur geeft Frank Kolkman, hoofd van de afdeling, een presentatie over de afdeling en de cursusstructuur, gevolgd door een Q&A sessie.
  • Om 11 uur geven drie studenten Product Design een gezamenlijke presentatie over hun studie-ervaring tot nu toe, ook gevolgd door een Q&A sessie.
  • Tussen 13.00 en 15.00 uur heeft Iris de Vries, tutor en alumna, een workshop voorbereid om zelf aan de slag te gaan.

Voor de workshop zorgen we voor wat basismaterialen en gereedschap (papier, hobbymes, schaar, plakband etc.) dus je hoeft niets mee te nemen.

De locatie van de oriëntatiedag is in de dependance van ArtEZ Arnhem op Oude Kraan 26. Deze locatie ligt op loopafstand van zowel het Centraal Station Arnhem als het Rietveld gebouw van ArtEZ. We kijken ernaar uit je daar te ontmoeten!

Voor vragen kun je contact opnemen met ArtEZ Academie voor Art & Design Arnhem (artdesign.arnhem@artez.nl).

Disciplines

Vormgeving