Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Meeloopdag - Design Art Technology - Arnhem

Wil je ervaren hoe het is om bij Design Art Technology te studeren? Meld je dan aan voor onze meeloopdag!

ArtEZ Oude Kraan 26 Arnhem

Programma

Tijdens de meeloopdag laten we je alle verschillende aspecten zien van het onderzoeken en maken van design, kunst en technologie. Je wordt ontvangen door het hoofd van de opleiding, Daan van Dijk. Meer informatie over het programma volgt binnenkort!

 

Registratie

Wij gebruiken Eventbrite voor reserveringen. Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Dan is het handig dat je je afmeldt, zodat er een plek voor een ander vrij komt. Lees op deze pagina hoe je dit doet.

Voor vragen kun je contact opnemen met ArtEZ Academie voor Art & Design Arnhem (artdesign.arnhem@artez.nl). 

Disciplines

Beeldende Kunst , Vormgeving