Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Meeloopdag - BEAR Fine Art - Arnhem

Wil je ervaren hoe het is om bij BEAR te studeren? Meld je dan aan voor een van onze meeloopdagen! Deze meeloopdagen worden in het Engels gegeven.

ArtEZ Oude Kraan 74 Arnhem, Expo space OK74 001

Wij gebruiken Eventbrite voor reserveringen. Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Dan is het handig dat je je afmeldt, zodat er een plek voor een ander vrij komt. Lees op deze pagina hoe je dit doet.

Tijdens een meeloopdag laten we je alle verschillende aspecten van studeren bij BEAR zien. Je spreekt met huidige studenten, volgt een workshop (alle benodigde materialen worden door BEAR verzorgd) en krijgt een rondleiding door de ateliers van onze studenten en de professionele werkplaatsen van ArtEZ. Tijdens deze dag kun je al je vragen stellen en een goede indruk krijgen van het programma. Aan het eind van de dag is er ook de mogelijkheid voor een portfoliocheck*. Neem je eigen lunch mee of koop deze in de kantine in het Rietveldgebouw.

*Neem je werk mee voor een portfolio check - we zullen geen werk bespreken dat getoond wordt op een mobiele telefoon!

Voor vragen kun je contact opnemen met ArtEZ Academie voor Art & Design Arnhem (artdesign.arnhem@artez.nl). 

Disciplines

Beeldende Kunst