Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Meeloopdag - Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Deeltijd - Arnhem | 23-24

Wil je ervaren hoe het is om bij Docent Beeldende Kunst en Vormgeving te studeren? Meld je dan aan voor onze meeloopdag!

ArtEZ Onderlangs 9 Arnhem

Programma

Overweeg je serieus om onze vierjarige deeltijdopleiding te volgen, maar zou je graag eerst een indruk krijgen van een les en in gesprek zijn met studenten? Meld je dan nu aan voor de meeloopdag! Je loopt mee met onze eerstejaars tijdens hun lesprogramma en krijgt dus echt een kijkje in de keuken. Het biedt je de gelegenheid om sfeer te proeven en zowel docenten als studenten het hemd van het lijf te vragen. Tijdens deze meeloopdag loop je mee met het deeltijd programma, goed om te weten dat je daarmee ook alleen zicht krijgt op dit programma (en niet op het voltijd of Op Maat traject, daar zijn andere data voor ingepland).

We verzamelen om 08:45 uur in de Rietveld kantine van ArtEZ in Arnhem (Onderlangs 9).

Aanmelden

Wij gebruiken Eventbrite voor reserveringen. Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Dan is het handig dat je je afmeldt, zodat er een plek voor een ander vrij komt. Lees op deze pagina hoe je dit doet.

In aanloop naar meeloopdag krijg je per mail alle praktische informatie opgestuurd. Voor vragen kun je contact opnemen met ArtEZ Academie voor Art & Design Arnhem (artdesign.arnhem@artez.nl).