Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

ArtEZ Masters of Music - Connecting the Dots presentatie

Multidisciplinaire presentatie van Masters of Music studenten Arnhem, Enschede en Zwolle, in Focus Filmtheater!

-
Focus Filmtheater Audrey Hepburnplein 1 Arnhem
ArtEZ Masters of Music - Connecting the Dots presentatie

Studenten van de Master Muziek van ArtEZ Hogeschool voor de kunsten uit Arnhem, Enschede en Zwolle, werken 1 week per jaar samen. Deze zogeheten Connecting the Dots projectweek stond dit jaar in het teken van stille films en kreeg de titel It’s a kind of magic mee. Programmeur Kim van der Werff selecteerde 9 films, die een interessant beeld geven van de magie van het fenomeen film aan het begin van de vorige eeuw. Studenten hebben in divers samengestelde groepjes aan hun concepten gewerkt en laten nu live bij de films hun eigen geluid horen.

De voorstelling op woensdagavond begint met een inleiding van pianist, componist, kleinkunstenaar en oud-student van de Master, Tobias Wenting. Beide voorstellingen worden afgesloten met een nagesprek met de studenten.

Disciplines

Muziek