Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

MonkeyJam Arnhem

Monkey Jam breidt uit naar het zuiden! Vanaf september jamt Colored Monkeys elke 4e donderdag van de maand in Café Bosch Arnhem. De jam wordt gestart door de Colored Monkeys huisband, daarna is het podium vrij voor alle aanwezige muzikanten om mee te doen!

In samenwerking met: Plankarnhem, Cafe Bosch, Popcentrum Jcobiberg, Rym Arnhem. Bij deze zijn jullie allen van harte uitgenodigd bij deze eerste editie op donderdag 28 september, vanaf 20:00 uur gaan we los op het prachtige podium van Café Bosch. Binnenkort meer mooi nieuws, houd de pagina's van Colored Monkeys in de gaten!

Café Bosch Apeldoornsestraat 4a Arnhem
MonkeyJam Arnhem

Monkey Jams in Café Bosch Arnhem:

- 28 september

- 26 oktober

- 23 november

- 28 december

 

 

Disciplines

Muziek