Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Dance Artist Infosessie en Q&A

  • Online Event

Online informatiesessie + Q&A voor de opleiding Dance Artist. 

Online Event
Foto: Bart Grietens
Foto: Bart Grietens

Ben je enthousiast om meer te ontdekken over de opleiding en het auditieproces? Reserveer je plek voor onze informatieve online sessie en vragenuurtje op 22 november om 19.00 uur (CET)! Je krijgt een kwartier informatie over ons programma en de audities door docent Hanneke Koolen en daarna is er alle ruimte voor vragen.  

De informatiesessie duurt ongeveer een kwartier. Daarna kun je al je vragen stellen! De voertaal van de opleiding is Engels, maar je kunt je vragen tijdens de Q&A ook gewoon in het Nederlands stellen. Wij gebruiken Eventbrite voor reserveringen.Disciplines

Dans