Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Meeloopdag - Design Art Technology - Arnhem | 23-24

Wil je ervaren hoe het is om bij Design Art Technology te studeren? Meld je dan aan voor onze meeloopdag!

ArtEZ Oude Kraan 26 Arnhem

Programma

Tijdens de meeloopdag laten we je alle verschillende aspecten van het onderzoeken en maken van ontwerpen, kunst en technologie zien. Je wordt verwelkomd door het hoofd van de opleiding, Daan van Dijk. 

Het programma begint met een gezamenlijke lunch met de eerste- en/of tweedejaarsstudenten, waarbij je vragen kunt stellen over alles wat studeren aan een kunstacademie inhoudt. Over de opleiding Design Art Technology, over het toelatingsproces, over vereiste vooropleiding en taaleisen en over studeren en op kamers wonen in Arnhem. Vergeet je eigen lunch pakket niet en doe mee! Dit is de perfecte gelegenheid om uit eerste hand te ervaren hoe het is om te studeren aan de bacheloropleiding Design Art Technology.

Na de lunch neem je deel aan Projections, de les voor DAT2 studenten, gedoceerd door Bram de Groot. Locatie is de Oude Kraan 26.

Tijdens de Meeloopdag van donderdag 7 december a.s. presenteren studenten DAT3 de resultaten van de meest recente opdracht voor het vak Digital Art, begeleid door docent Richard Vijgen. Deze finissage vindt plaats in het Auditorium (OK26.07) van 16.00 tot 17.00 uur. Je bent van harte welkom.

Aanmelden

Wij gebruiken Eventbrite voor reserveringen.

Disciplines

Beeldende Kunst , Vormgeving