Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Open dag ArtEZ Artisteducator in Theater & Media in Zwolle

Ontdek de opleiding Artisteducator in Theater & Media tijdens de open dag. Praat met docenten en studenten, bekijk de professionele werkstudio's, neem deel aan voorlichtingsrondes, bekijk werk, proef de sfeer en verzamel alle informatie die jij nodig hebt voor jouw toekomst!

ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle

Programma

Tijdens de open dag van Artisteducator in Theater & Media in Zwolle kun je een tour volgen langs alle onderdelen van de studie en beleef je de sfeer van de academie. Praat met studenten en docenten en stel direct al je vragen! Er vinden verschillende informatiesessies plaats. 

Aanmelden is binnenkort mogelijk!


Open dag ArtEZ in Zwolle

De open dag van Artisteducator in Theater & Media vindt tegelijkertijd plaats met de open dag van de opleidingen van de ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle die in hetzelfde gebouw zitten. 


Alvast sfeer proeven

 

Disciplines

Theater , Docentopleidingen