Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Studiekeuzemiddag Artisteducator in Theater & Toneelschool Bijlmer Park Theater

Hallo toekomstige podiumkunstenaar of creatief genie!

Op 22 oktober slaan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten en het Bijlmer Parktheater de handen ineen om jou een onvergetelijke dag te bezorgen. Speciaal voor alle jongeren die binnenkort voor een belangrijke studiekeuze staan, hebben we een te waanzinnige activiteit in petto.

Bijlmer Parktheater Anton de Komplein 240 Amsterdam
Studiekeuzemiddag Artisteducator in Theater  & Toneelschool Bijlmer Park Theater

Benieuwd naar wat het betekent om te studeren aan onze Toneelschool of om de opleiding Artist Educator in Theater te volgen? (docent theater heeft sinds dit studiejaar een nieuwe naam) Onze enthousiaste studenten van deze opleiding staan klaar om je dat te laten beleven. Ze geven creatieve workshops waarin je een voorproefje krijgt van wat je kunt verwachten tijdens de opleiding.

En dat is nog niet alles! We hebben ook ervaren docenten die al jouw prangende vragen kunnen beantwoorden. Dus of je nu wilt weten hoe je die ene epische monoloog moet opvoeren, wat het betekent om docent te zijn of gewoon nieuwsgierig bent naar het leven op de academie, wij staan voor je klaar!

Het beste nieuws? Deze hele dag is GRATIS! Het belooft een dag vol plezier en inspiratie te worden. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij het Bijlmer Parktheater in Amsterdam! Vermelden of je je ergens moet aanmelden of dat aanmelden niet nodig is.

Wanneer: 22 oktober

Tijd: 12.00 tot 14.30

Waar: Bijlmer Parktheater, Anton de Komplein 240, 1102 DR in Amsterdam

Schrijf deze datum in je agenda, nodig je vrienden uit en bereid je voor op een dag vol theatermagie en nieuwe ontdekkingen. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen!

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via P.Macintosh@ArtEZ.nl

 

Disciplines

Theater