Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

De kunst van het ontwerpen

Op vrijdag 22 september vindt de uitreiking plaats van De Kunst van het Ontwerpen! Alle genomineerden krijgen hier de mogelijkheid om hun ontwerpplan te pitchen, waarna de jury een winnaar kiest, maar het publiek ook de mogelijkheid krijgt om te stemmen. Verder komt er een interessante keynote en zal de middag worden begeleid door live muziek en met aansluitend een borrel.

ArtEZ Theatrium Onderlangs 9 Arnhem
De kunst van het Ontwerpen 2022 - Foto: Gert-Jan Pos
De kunst van het Ontwerpen 2022 - Foto: Gert-Jan Pos

Over De Kunst van het Ontwerpen

De Kunst van het Ontwerpen is een ontwerpprijs voor het meest innovatieve of prikkelende kunsteducatieve ontwerp door aankomende kunsteducatoren en kunstdocenten.

Kunsteducatiestudenten van opleidingen door het hele land, kregen de mogelijkheid om hun educatieve kunstontwerp in te zenden.

Het doel van de wedstrijd is de bijzondere expertise van toekomstige kunstdocenten als educatief ontwerp zichtbaar maken.

Na een voorselectie presenteren de beste kunsteducatieve ontwerpers op 22 september 2023 in Arnhem hun ontwerp live voor publiek. Tijdens dit live-event reikt de juryvoorzitter de juryprijs uit aan het beste bachelor project en het beste master project. Daarnaast bepaalt het publiek wie de publieksprijs wint in beide categorieën.

Heb je wel interesse, maar gaat het je niet lukken om aanwezig te zijn? Het is ook mogelijk om het event te volgen via een livestream! De link hiervoor vind je op de dag van de prijsuitreiking op deze webpagina: De kunst van het ontwerpen 2023. Publiek dat via de livestream meekijkt krijgt ook de mogelijkheid om mee te stemmen voor de publieksprijs.

Disciplines

Docentopleidingen