Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Lokale Makersborrel

  • Finals

Ontdek de levendige makersscene van Zwolle tijdens de lokale makersborrel bij ArtEZ University of the Arts. Ben jij een gepassioneerde maker of voel je de drang om jouw creatieve talenten te verkennen? Dan mag je dit niet missen!

Meld je hier aan!

Dit evenement vindt plaats tijdens de Art & Design finals expositie

ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle, Binnentuin

Dit is een ArtEZ finals event

Naar finals website

Tijdens dit bijzondere evenement krijg je de kans om lokale gevestigde makers te ontmoeten en in contact te komen met de nieuwste generatie creatieve geesten. Of je nu een ervaren professional bent die zijn of haar vaardigheden wil aanscherpen, of een nieuwkomer die geïnspireerd wil raken, deze ontmoeting biedt voor elk wat wils.

De makersborrel vind plaats in de binnentuin van de kunstacademie, waar een buitenbar en geweldige muziek op je wachten. Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook kennismaken met vooraanstaande organisaties zoals Grip, Vaktor en het ArtEZ Business Centre, die zich inzetten voor lokale makers. 

Dit evenement is niet alleen bedoeld voor makers uit Zwolle zelf. Ook studenten en docenten van andere onderwijsinstellingen die de kunst van het maken omarmen, zijn van harte welkom. Samen kunnen we een krachtige community van creatieve makers opbouwen, waar ideeën tot leven komen en innovatie gedijt.