Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

20 Jaar Popacademie Festival en Reünie

Dit schooljaar bestaat de ArtEZ Popacademie twintig jaar. Een HBO-opleiding voor popmuziek was in 2002 nog lang niet zo vanzelfsprekend als het nu aanvoelt. Niet alleen de tijdsgeest is veranderd, maar (gelukkig) ook de school, het lesprogramma, de studenten, de docenten en alumni. In het schooljaar 2022/2023 vieren we die twintig jaar ontwikkeling, creativiteit en gezelligheid, maar zetten we vooral ook onze huidige en aanstormende talenten in de spotlight met een breed palet aan programmaonderdelen.

Poppodium Metropool Willem Wilminkplein 2 Enschede, Locatie reünie: ArtEZ Conservatorium Van Essengaarde 10
20 Jaar Popacademie Festival en Reünie

Reüniemiddag - 17 mei vanaf 14:00 uur

17 mei wordt één grote reüniedag en die trappen we af met een middag vol nostalgie. Hoe is de Popacademie in de loop der tijd veranderd. Hoe zag het pand er vroeger uit? Had Danny nog haar? En was Davy vroeger ook al geen pianist? 

20 Jaar Popacademie Festival - 17 mei vanaf 17:00 uur

Om onze verjaardag af te toppen organiseren we op 17 mei een jubileum-festival. Door de jaren heen is er heel veel talent voorbijgekomen op school en op deze dag brengen we al dat talent samen op de verschillende podia van Metropool. Zo loop je op één avond door 20 jaar geschiedenis van de ArtEZ Popacademie in alle zalen van Metropool Enschede

Aanmelden*

Heb jij in de afgelopen 20 jaar gestudeerd of gewerkt op het ArtEZ Conservatorium Enschede en de Popacademie dan kun je nu alvast je plekje reserveren voor de Reüniemiddag en/of het 20 Jaar Popacademie Festival: 

* aanmeldingen lopen via Eventbrite

Wil jij als eerste weten wie er komen spelen op het 20 jaar Popacademie festival?
Volg dan de facebook en instagram

Disciplines

Muziek