Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

What is home?

Met hun artistieke werk nodigen de (internationale) studenten en alumni van ArtEZ jou uit na te denken over het concept ‘thuis’. Daarnaast vragen ze aandacht voor de moeilijkheden die zij ondervinden in hun zoektocht naar huisvesting. Zij doen doen dit niet in woorden, maar met beelden en objecten die je raken en bijblijven. Want dat is de kracht van kunst.

Kom langs en deel ook jouw ideeën over wat thuis nu voor je betekent en wat in de toekomst een thuis kan zijn.

-
Stadhuis Arnhem Koningstraat 38 Arnhem

Deelnemers:
Alejandro Jiménez (opleiding BEAR Fine Art), Fabienne Eggink (opleiding Interior Architecture Zwolle), Vanessa Vallejo Cunillera (opleiding Crossmedia Design), Mily Bogaarts, Suzanne Bongers, Asuka Kondo, Jingya Yu (alumni Product Design), Fay (opleiding Performance Practices) and Dhiren Rao (alumnus Product Design).

Achtergrondinformatie: bewustzijn creëren door kunst
Het niet kunnen vinden van een kamer is voor studenten een enorm probleem. Woonruimte is immers een wezenlijke voorwaarde om je ergens thuis te voelen. Wanneer je je thuis voelt kun je deelnemen aan de samenleving en je concentreren op je studie.

Samen met studenten is ArtEZ daarom een project gestart om aandacht te vragen voor het huisvestingsprobleem. Deze expositie is één van de initiatieven en was eerder te zien binnen ArtEZ, tijdens de Week van de Internationale Student.