Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Online informatieavond Conservatorium Enschede

  • Online Event

Heb jij je studiekeuze al bepaald? Of ben je er nog niet helemaal uit? Misschien kunnen wij je helpen om de knoop door te hakken!

 

Online Event

In januari, maart en april organiseren wij 3 online informatieavonden waarop je alles te weten kunt komen over de bacheloropleidingen Muziektherapie, Docent Muziek, MediaMusic en Popacademie, de pre-master en masteropleiding Muziektherapie en de masteropleiding muziek: The Sound of Innovation.

Docenten en studenten zijn online aanwezig om vragen te beantwoorden over de studie, de toelatingsprocedure, de toekomstperspectieven, het studentenleven in Enschede en alle zaken die voor jou van belang zijn om een goede studiekeuze te maken. Ook zal er verteld worden hoe een auditietraining er in de praktijk uitziet. Bovendien kun je bij de demodrop van MediaMusic jouw werk laten beoordelen (zie onder).

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de data waarop de meeloopdagen plaats vinden. Geef je dan op voor de nieuwsbrief Muziek.

De online informatieavonden data zijn:
woensdag 25 januari 2023
dinsdag 14 maart 2023
woensdag 5 april 2023

Bacheloropleidingen: aanvang 19.00 uur
Masteropleidingen: aanvang 20.00 uur
 

Demodrop MediaMusic
Gelijktijdig met de online informatieavonden wordt er een demodrop aangeboden op de Instagram pagina van MediaMusic.
Wil jij feedback op je demo of track? Wil jij (of een bevriende producer) weten of je tracks passen bij MediaMusic? Meld je dan aan voor de demodrop.
Docenten zullen live vanuit de ArtEZ studio’s tracks en demo’s van feedback voorzien. 
Meer informatie en de link om aan te melden zullen naarmate de datum nadert bekend gemaakt worden op de Instagram pagina.

Aanmelding informatieavond 

 

Disciplines

Muziek