Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Meeloopdag: VJ workshop Design Art Technology

Hey VJ Video workshop deelnemers! 
Onze recente alumna María Pérez - Lozao Humanes laat in een workshop van een halve dag haar methodieken zien en samen maken alle deelnemers een heel tijdelijke digitale tentoonstelling.
Onder de naam My Pony Little is zij digitale kunstenaar en laat zij zien hoe je zonder gebruik te hoeven maken van heel complexe software toch in korte tijd heel persoonlijke en spectaculaire kunstwerken kunt maken met gevonden beeldmateriaal.

ArtEZ Oude Kraan 26 Arnhem, lokaal 26.05B

De workshop wordt geïntroduceerd door Daan van Dijk, het hoofd van de afdeling waarna María haar werk, werkwijze en de opdracht introduceert.

Studenten van Design Art Technology zullen ook deelnemen en meehelpen dus er is voldoende tijd om meer te leren over de opleiding.

Over DAT by ArtEZ
Onze wereld wordt steeds meer gekenmerkt door digitale technologie: van fysieke apparaten zoals computers, smartphones, schermen en robots tot onzichtbare systemen die onze communicatie mogelijk maken. Internet, data, software, algoritmen en kunstmatige intelligentie bijvoorbeeld. Deze technologie heeft een grote impact op onze samenleving en ons leven. Sociale media veranderen de manier waarop we onszelf vertegenwoordigen en met anderen communiceren. Algoritmen beïnvloeden welke informatie we wel en niet kunnen zien. Displays en slimme technologie veranderen ons gedrag en onze omgeving. Robots en kunstmatige intelligentie veranderen zelfs wat het betekent om mens te zijn. Bij Design Art Technology worden studenten uitgedaagd om na te denken over deze veranderingen.

Wij gebruiken Eventbrite voor reserveringen.
Disciplines

Beeldende Kunst , Vormgeving