Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Meeloopdag Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Voltijd Zwolle

Wil je naast de Open dag nog verder kennismaken met de opleidingen? Ben je benieuwd naar hoe het is om bij ArtEZ te studeren? Kom een dagje meelopen bij Docent Beeldende Kunst en Vormgeving! Tijdens de Meeloopdagen krijg je een beter beeld van de opleiding, wat je leert en met wat voor studenten je in de klas komt te zitten. Een goede manier om erachter te komen of de opleiding bij je past!

ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle, Centrale hal

Bij een Meeloopdag volg je een deel van het reguliere onderwijsprogramma. Het wordt een leuke dag waarbij je de sfeer van de opleiding kan proeven en al je vragen kan stellen aan studenten en docenten. Nadat je op een Meeloopdag bent geweest heb je een goed beeld van de studie, de sfeer, de werkdruk en of de studie bij jou past.

Je kunt je aanmelden voor de Meeloopdagen via Eventbrite. Het aantal plaatsen is beperkt.