Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

Meeloopdagen Docent Muziek Enschede

Heb je een open dag bijgewoond of denk je er serieus over om met een opleiding te starten, maar wil je eerst een dag proefstuderen voordat je een definitieve keuze maakt? Kom dan naar een van de meeloopdagen Docent Muziek in Enschede.

 

 

-
ArtEZ Conservatorium Van Essengaarde 10 Enschede
Meeloopdag
Meeloopdag

In februari en maart 2023 kun je een dag komen meelopen bij de opleiding Docent Muziek.  Bij een meeloopdag volg je een deel van het reguliere onderwijsprogramma, onder begeleiding van een student van de opleiding, die jou alle ins en outs kan vertellen. Na die dag heb je een goed beeld van de studie, de sfeer, de werkdruk en of de studie bij je past.

Disciplines

Muziek , Docentopleidingen