Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Online informatieavond master Muziektheater

  • Online Event

Overweeg jij een master Muziektheater, of ben je benieuwd of deze masteropleiding bij je past? Kom dan naar de online informatieavond van de master Muziektheater op 23 maart en 17 april 2023 van 20:00 tot 21:00. Tijdens dit uur geven hoofd van de opleiding Annemarie Reitsma en mentor Cecile Brommer een introductie over de opzet van de master Muziektheater en kun je vragen stellen over jouw persoonlijke geschiktheid en ambitie. 

Online Event

Als student aan de Master Muziektheater volg je lessen en masterclasses om je kennis en vaardigheden in het maken van hedendaags muziektheater te vergroten.  Je bent vrij om zelf je studieplan in te richten, afhankelijk van jouw interesses. Leidend in je Studieplan is jouw nieuwsgierigheid naar een aspect uit de praktijk dat je wil onderzoeken.

Tijdens de master Muziektheater werk je samen met andere studenten én disciplines. Daarnaast werk je samen met onze inspirerende partners in het theaterveld:  Theater Sonnevanck, Orkest de Ereprijs, De Nieuwe Oost, Orkater en Via Berlin.

Schrijf je in voor deze online informatieavond via Eventbrite. Hier zal ook de link naar de livestream van de informatieavond beschikbaar worden gesteld.

Disciplines

Muziek , Theater