Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

BLOK Cement

BLOK Cement is een jaarlijks terugkerend atelier onder leiding van Florian Hellwig.

Vier dagen lang werken en discussiëren de deelnemers samen, bezoeken voorstellingen en doen mee aan masterclasses van makers die op het festival staan. Daarnaast kruisen hun wegen met studenten dramaturgie uit Vlaanderen en Nederland en gaan zij in gesprek met de artistieke leiding van het festival. Zo worden er nieuwe banden gesmeed en mogelijke toekomstwegen verkend.

-
Verkadefabriek Boschdijkstraat 45 's Hertogenbosch, Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45, 5211 VD 's-Hertogenbosch, Nederland
BLOK Cement

BLOK Cement is er voor de avontuurlijke kuntvakstudent. De student die graag buiten zijn eigen comfortzone treedt, die benieuwd is wat er buiten zijn schoolmuren gebeurt, de student die zelf makersambities heeft en die op zoek is naar mogelijke samenwerkingsverbanden, die impulsen, inspiratie en goesting wil opdoen, de student die in gesprek, discussie en botsing wil gaan met andere aspirant-theatermakers, scenografen en dramaturgen, kortom... voel je je al geroepen?

Meer info op: https://www.festivalcement.nl/programma

Disciplines

Muziek , Theater