Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Meeloopdag Docent Muziek Zwolle

Heb je een Open dag bijgewoond of denk je er serieus over om met de opleiding Docent Muziek te starten, maar wil je eerst een dag komen kijken voordat je een definitieve keuze maakt? Meld je dan aan voor de Meeloopdagen. Bij een Meeloopdag volg je een deel van het reguliere onderwijsprogramma waarin een paar vaste programma-onderdelen zitten.  Nadat je op een Meeloopdag bent geweest heb je een goed beeld van de studie, de sfeer, de werkdruk en of de studie bij jou past.

ArtEZ Conservatorium Aan de Stadsmuur 88 Zwolle

Wij gebruiken Eventbrite voor reserveringen.

Kom een dag meelopen bij Docent Muziek in Zwolle! Je loopt mee met een jaargroep en bezoekt verschillende lessen. Ook kun je de studenten allerlei vragen stellen over de studie en het studeren in Zwolle. Na de Meeloopdag heb je een goed beeld van de studie, de sfeer, de werkdruk en of de opleiding bij jou past.

Heb je vragen over de Meeloopdagen Docent Muziek in Zwolle, neem dan contact op met Marc van Wessel m.vanwessel@artez.nl

 

 

Disciplines

Muziek , Docentopleidingen