Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Meeloopdag: VJ workshop Design Art Technology

Hey VJ Video workshop deelnemers! 
Drie uur lang werk je met software waarmee je visuals leert programmeren.
Dat programma heet Touch Designer. Met gebruik van midi controllers en de hulp van studenten van DAT maak je zelf bewegende, op de muziek reagerende, visuals.
Aan het einde van deze workshop worden de bijdragen van alle deelnemers gepresenteerd in een live Visual Show.
Hoe cool is dat?

ArtEZ Oude Kraan 26 Arnhem, lokaal 26.05B

Wil je meedoen aan deze meeloopdag? Vergeet niet je laptop mee te nemen!
De workshop wordt gegeven door derde- en vierdejaarsstudent(en) van DAT.

Over DAT by ArtEZ
Onze wereld wordt steeds meer gekenmerkt door digitale technologie: van fysieke apparaten zoals computers, smartphones, schermen en robots tot onzichtbare systemen die onze communicatie mogelijk maken. Internet, data, software, algoritmen en kunstmatige intelligentie bijvoorbeeld. Deze technologie heeft een grote impact op onze samenleving en ons leven. Sociale media veranderen de manier waarop we onszelf vertegenwoordigen en met anderen communiceren. Algoritmen beïnvloeden welke informatie we wel en niet kunnen zien. Displays en slimme technologie veranderen ons gedrag en onze omgeving. Robots en kunstmatige intelligentie veranderen zelfs wat het betekent om mens te zijn. Bij Design Art Technology worden studenten uitgedaagd om na te denken over deze veranderingen.

Wij gebruiken Eventbrite voor reserveringen.

 Disciplines

Vormgeving