Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Open Workshopdag Vooropleiding Dans Arnhem

Beekdal Lyceum Bernhardlaan 49 Arnhem
Open Workshopdag Vooropleiding Dans Arnhem

Vind je dansen leuk en zou je hier misschien je beroep van willen maken? Weet je niet helemaal zeker wat de vooropleiding is en of de vooropleiding iets voor jou is? Kom dan naar de workshopdag op zaterdag 29 januari! Doe mee met de lessen en maak zo kennis met de vooropleiding! 

Zaterdag 29 januari 2023 10:45-15:30

Op deze dag maak je kennis met de oriëntatie fase van de Vooropleiding Dans in Arnhem. De lessen klassieke dans en moderne dans worden gegeven door docenten van de opleiding, met als afsluiting een presentatie door leerlingen van ArtEZ Vooropleiding Dans.

De workshopdag is gratis toegankelijk maar aanmelden is vereist. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Disciplines

Dans