Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Om van te houden - Muziekproductie 2023

Muziekproductie door studenten van de opleiding Docent Muziek Enschede

Muziekcentrum Enschede Noorderhagen 27 Enschede
Om van te houden - Muziekproductie 2023

Jaarlijkse Muziekproductie
Ieder jaar produceren de studenten uit het vierde jaar van de opleiding Docent Muziek Enschede een muzikale voorstelling, die wordt uitgevoerd door alle studenten van deze opleiding.  Vanavond presenteren zij het hun show met als titel "Om van te houden".

Over de voorstelling:
Familie kan wel eens lastig zijn. Dat merkte Jip toen de familie toch niet zo blij was met het grote nieuws. Waarom deden ze zo kil? Zijn ze niet gelukkig voor Jip? Misschien is er meer aan de hand. Gaat het Jip lukken om de banden weer zo hecht te krijgen als ze waren?

Muziekproductie ''om van te houden'' is een voorstelling over familie en communicatie, over avontuur en herinneringen. Door middel van muziek, theater en dans maken we een ontdekkingsreis door de kleurrijke herinneringen van Jips familie en maken we mee hoe de familiegeheimen worden ontdekt.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te reserveren via onderstaande button:

Tickets

Zie ook: www.muziekproductiedmenschede.nl 

Disciplines

Muziek