Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Open Dag ArtEZ Conservatorium Enschede 2022

Op de Open Dag van het Conservatorium in Enschede kun je kennismaken met de Bacheloropleidingen.
Kom binnen en leer onze docenten, studenten en onderwijs team kennen. We bieden een propvol hybride programma aan zodat jij een goede keuze kan maken. Stel al je vragen, bezoek de opleidingsvoorlichtingen, kijk en luister naar veel muziek of doe mee met een van de workshops. Test je theoriekennis m.b.v. een proeftoelatingsexamen, laat je demo beoordelen door een van onze docenten of kom voorspelen op je eigen instrument.  Alle bachelor opleidingen in Enschede zijn Topopleiding. Dat maakt Enschede een Toplocatie voor een carrière in de muziek.  
Het programma van de ochtend wordt in de middag herhaald zodat je op één dag twee opleidingen kunt bezoeken of er voor kiest om in één dagdeel je programma samen te stellen.

Ontdek het programma

ArtEZ Conservatorium Van Essengaarde 10 Enschede
Open dag ArtEZ Conservatorium Enschede
Open Dag ArtEZ Conservatorium Enschede

Welke opleidingen zijn aanwezig?

Bachelors

Meer informatie volgt!


Programma en aanmelden

Het programma wordt in oktober 2022 bekend gemaakt.


Alvast sfeer proeven


Wil je op de hoogte gehouden worden?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en krijg meteen een e-mail met het volledige programma van de opleiding van je keuze in je mailbox!  

Houd me op de hoogte


#ArtEZopendag

Via #ArtEZopendag vind je het laatste nieuws en mededelingen op onze socials InstagramFacebook en Twitter. Zelf een mooie foto gemaakt? Post het met de hashtag #ArtEZopendag !

Bekijk en gebruik ook de hashtags #ArtEZ #Conservatorium #Enschede #popacademie #mediamusic #docentmuziek #muziektherapie

Volg de sociale kanalen


Maak alvast kennis met onze studenten

Wist je dat je voortaan al je vragen over diverse opleidingen online kunt stellen aan studenten van de opleiding? Want wie kan je nou beter vertellen hoe b.v. de werkdruk en de opdrachten van een specifieke opleiding zijn dan onze studenten zelf! De chat-functie met studenten vind je terug op de opleidingspagina's op onze website!


Kom ook naar Arnhem of Zwolle 

Ook onze locaties in Arnhem en Zwolle houden een Open Dag:

Arnhem: zaterdag 5 november 2022

  • Conservatorium: Meer informatie volgt!

Zwolle: zaterdag 12 november 2022

  • Conservatorium: Meer informatie volgt!

Niet alle monumentale ArtEZ-gebouwen zijn (volledig) rolstoeltoegankelijk. We helpen je graag en dat lukt het best als je vooraf contact opneemt via faz@artez.nl  

Disciplines

Muziek , Docentopleidingen