Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Open Dag ArtEZ Conservatorium Zwolle 2022

Op de Open Dag van het Conservatorium in Zwolle kun je kennismaken met de opleidingen. Proef de sfeer van ons mooie klooster en kom praten met studenten en (hoofdvak) docenten. We bieden een online en offline programma aan zodat jij een goede keuze voor je muzikale toekomst kan maken. 

Ontdek het programma

ArtEZ Conservatorium Aan de Stadsmuur 88 Zwolle
Foto: Maarten Sipma
Foto: Maarten Sipma

Welke opleidingen zijn aanwezig?

Bachelors

Meer informatie volgt!


Programma

Het programma wordt in oktober 2022 bekend gemaakt.


Alvast sfeer proeven

 Rond het Conservatorium kun je betaald parkeren in verschillende parkeergarages (Q-Park Centrum, Parkeergarage Noordereiland en Diezerpoort) op korte loopafstand van de school. Er zijn geen eigen parkeerplaatsen. 


Wil je op de hoogte gehouden worden?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en krijg meteen een e-mail met het volledige programma van de opleiding van je keuze in je mailbox!   

Houd me op de hoogte


#ArtEZopendag

Via #ArtEZopendag vind je het laatste nieuws en mededelingen op onze socials InstagramFacebook en Twitter. Zelf een mooie foto gemaakt? Post het met de hashtag #ArtEZopendag !

Bekijk en gebruik ook de hashtags #ArtEZ #Conservatorium #Academyofmusic #Zwolle #jazzenpop #klassiekemuziek #classicalmusic #docentmuziek

Volg de sociale kanalen


Maak alvast kennis met onze studenten

Wist je dat je voortaan al je vragen over diverse opleidingen online kunt stellen aan studenten van de opleiding? Want wie kan je nou beter vertellen hoe b.v. de werkdruk en de opdrachten van een specifieke opleiding zijn dan onze studenten zelf! De chat-functie met studenten vind je terug op de opleidingspagina's op onze website!


Kom ook naar Arnhem of Enschede

Ook onze locaties in Arnhem en Enschede houden een Open Dag:

Arnhem: zaterdag 5 november 2022

  • Conservatorium: Meer informatie volgt!

Enschede: zaterdag 19 november 2022

  • Conservatorium: Meer informatie volgt!

Niet alle monumentale ArtEZ-gebouwen zijn (volledig) rolstoeltoegankelijk. We helpen je graag en dat lukt het best als je vooraf contact opneemt via faz@artez.nl.

Disciplines

Muziek , Docentopleidingen