Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

NICU Muziektherapie training Tier I en Tier II

First sounds: Rhythm, Breath and Lullaby

ArtEZ verbindt muziektherapie met Music & Medicine en verkent nieuwe domeinen in het muziektherapiewerkveld. De opleiding Muziektherapie maakt daarom de NICU-training (Neonatologie Intensive Care Unit training) beschikbaar voor muziektherapeuten in Nederland en Europa om daarmee een impuls te geven aan de inzet en ontwikkeling van muziektherapie binnen de medische zorg en specifiek binnen de ziekenhuiszorg, neonatologie en intensive care.

-
ArtEZ Conservatorium Van Essengaarde 10 Enschede
NICU Muziektherapie training Tier I en Tier II

Dit jaar worden de NICU Tier I en Tier II aangeboden. Beide trainingen vinden plaats van vrijdag 11 t/m zondag 13 november 2022 in het ArtEZ Conservatorium Enschede. De trainingen worden in het Engels gegeven door Dr. Joanne Loewy en haar team. Dr. Loewy is de directeur van het Louis Armstrong Center for Music and Medicine, en associate professor aan de Icahn School of Medicine in Mount Sinai, US. Hier een eerste impressie van hun werk en resultaten. De voertaal is Engels.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Disciplines

Muziek