Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

Expo #Oost#West, grafiek van AKI instructeurs, alumni en collega’s uit het #westen

In expositieruimte de Vrijhof  van de Universiteit Twente is van 4 tot en met 27 november een expositie te zien met grafiek van technische instructeurs van de AKI (Erik Kok, Patrick Mangnus en Henning Rosenbrock), AKI alumni (Timo Hoffacker en Sjoerd Tegelaers) en kunstenaars van Stichting AppendiX grafiek (Monique van Wensveen, Michael van Kekem en Inez Odijk).

-
Vrijhof, Universiteit Twente De Veldmaat 5 Enschede
Expo #Oost#West, grafiek van AKI instructeurs, alumni en collega’s uit het #westen

De expo is onderdeel van Grafiek 2022, de landelijke grafiekmanifestatie die van 1 september t/m 30 november wordt georganiseerd. Stichting AppendiX Grafiek werkt met kunstenaars die binnen hun werk op eigen wijze grafiek als beeldtaal gebruiken. In 2021 nodigde AppendiX bevriende kunstenaars uit het oosten van Nederland uit voor de expositie  #West#Oost in haar thuisbasis Rotterdam. Nu is het tijd voor het tegenbezoek:  #Oost#West. Alle exposanten gebruiken grafiek in hun werk als beeldtaal. De getoonde werken variëren van traditionele mezzotinten tot experimentele grafiek en ruimtelijke toepassingen. 

Kijk voor uitgebreide info over ondermeer het werk van de kunstenaars op de site van Stichting AppendiX Grafiek.    

Disciplines

Beeldende Kunst , Vormgeving