Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Afstudeervoorstelling Marie-Mae van Zuilen in "Het Debuut"

Diverse locaties . Arnhem, zie website
Afstudeervoorstelling Marie-Mae van Zuilen in "Het Debuut"

De afstudeervoorstelling “Dreaming” van Marie-Mae van Zuilen is door Via Rudolphi Producties geselecteerd voor “Het Dubuut”, een jaarlijks theaterprogramma waar nieuw theatertalent gelanceerd wordt. Het Debuut is nog t/m 5 november 2022 te bezoeken in diverse Nederlandse theaters. Kijk voor meer info & tickets op de website van Via Rudolphi.

Marie-Mae van Zuilen (1998) studeerde in 2022 af aan de Toneeslchool ArtEZ. Tijdens haar opleiding ontdekte Marie-Mae naast haar liefde voor spelen, ook haar makende en muzikale kanten. Voor haar afstudeerwerk componeerde en schreef ze zelf haar eigen muziek en teksten. Hieruit ontstond DREAMING: een voorstelling in concertvorm over vastzitten in een gebeurtenis. 

Het Debuut laat een selectie van de meest veelbelovende afstudeervoorstellingen van 2022 zien. In Het Debuut geeft Via Rudolphi Producties de nieuwe generatie theatermakers een podium. Als één van de eersten zie je de makers van de toekomst, pioniers waar je ongetwijfeld nog veel van gaat horen.

Disciplines

Theater