Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

Finals expositie AKI ArtEZ Academie voor Art & Design

  • Finals
-
AKI ArtEZ Hulsmaatstraat 35 Enschede

Dit is een ArtEZ finals event

Naar finals website
Finals expositie AKI ArtEZ  Academie voor Art & Design

De overzichtsexpositie met werk van alle afstudeerders van AKI ArtEZ Academy of Art & Design van 2022 is van vrijdag 1 juli tot en met vrijdag 8 juli te zien in en om het AKI academie gebouw in Enschede. Er is werk te zien van afstudeerders van de opleidingen Fine Art (Painting, Sculpture, Media), Crossmedia Design en Moving Image. Een bezoek aan deze expo is een aanrader voor iedereen die op de hoogte wil zijn van wat de nieuwste generatie kunstenaars en designers beweegt.

Eindexamencatalogus 
Ter gelegenheid van de expositie wordt ook - vers van de pers - de nieuwe eindexamencatalogus gepresenteerd.

Mupi-project 
In Enschede is van maandag 20 juni t/m zondag 3 juli in Enschede ook een route met werk van alle afstudeerders van AKI ArtEZ te zien. Van elke afstudeerder is een foto van werk geselecteerd en afgedrukt op Mupi-formaat (118,5 x 175 cm.) Zo kan het publiek op de B-kant van de Enschedese publexborden op elk gewenst moment (want 24 uur per dag te zien) kennis maken met het werk in een route door de openbare ruimte. 

Disciplines

Beeldende Kunst , Vormgeving