Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

Finals-expositie Art & Design in Zwolle

  • Finals

Dit jaar organiseert ArtEZ Art & Design Zwolle opnieuw de eindexamenexpositie. Dit keer in onze eigen Academie, met de bachelor- en masteropleidingen! Bekijk en ontdek het afstudeerwerk van de nieuwe talenten en veelbelovende kunstenaars van de Zwolse Academie. 'Meet them at the finals!'

-
ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle

Dit is een ArtEZ finals event

Naar finals website
ArtEZ Finals 2022 logo

De tiendaagde expositie is niet alleen fysiek te bewonderen, maar ook online. Studenten presenteren zichzelf ook op een eigen online pagina. 
Naast de eindexpositie in de Academie zijn wij ook te zien bij Art & Design festival PROTO. Dit is een expositie van 24 juni t/m 10 juli aan de Spoorzone in Zwolle waar alle kennisinstellingen die kunst in hun curriculum hebben hun eindexamens presenteren. Neem alvast een kijkje op www.protozwolle.nl voor meer. 

Ook zijn geselecteerde werken van studenten door Zwolle heen te bewonderen op A0-formaat. Kom van 1 t/m 10 juli langs bij onze Academie aan de Rhijnvis Feithlaan 50 en laat je verwonderen door de kunstenaars van morgen!

Benieuwd naar de finals van vorig jaar?

Deze expositie was ook online te bewonderen!

Doe hier de 360 tour!

 

 

Deelnemende studenten

Anne van van Schaik, Caya Emmelkamp, Esmée Gerritsen, Eva Sinaga, Gerda Coster, Hennie Peters, Johan Steller, Kelly Heijdeman, Lieke Verrips, Maria Bronsema, Nicoline Goris, Nynke van van Putten, Rixt de de Vries, Sanne Scholte-Albers, Sharon van der van der Sman, Sophie Pieper, Alessa Rikken, Amber Hyacinth, Amber Pieren, Anastasia Krylova, Annemiek Hutten, Annemieke Broersma, Arthur Lennips, Babette van Huis, Birgit ten Have, Cansu Sezer, Carlyn Westerink, Charlotte Pasveer, Daisy van 't Hoenderdaal, Danique Ottens, Daphne Lievers, Daphne van Veen, David Reijer de Haan, Dodde Schimmel, Dylan Angelina, Erik Niesing, Essa van Geffen, Eva Bosma, Eylul Tombakoglu, Fabienne Eggink, Femke Jansen, Floris Grondman, Geralde Benedictus Geralde Bintoro, Hanneke Tulp, Hillianne Leupen, Hinke Brouwer, Hung-Che Cho, Ibrahim Diab, Ilse Knook, Iris Hoekstra, Iris Klabbers, Jendy Pieterse, Jente Ploos van Amstel, Jesse Monteiro, Jessy Esselink, João Ramos Marta, Jolijn Lammerink, Josephine van Teeffelen, Kayla Cerrone, Launa Visser, Laura Evers, Laura Pierens, Leanne Leeuwrik, Leonieke Pieket Weeserik, Lieke Bergkamp, Lisa Reilink, Lisa de Neve, Louca Pit, Maaike Plugge, Madeleine Ward, Maren Smith, Marit Kamstra, Marjolein van der Heiden, Mattias van Wijnen, Maxime Kroot, Michiel Bos, Mijke Buskes, Mina Rassouli, Mirjam Roelofs, Misja Buddenberg, Mohammad Karroum, Myrthe Houba, Nele Rosenfelder, Noa Dadon, Onyx Haug, Patrick Verhoeven, Paulien Doeleman, Peer Evers, Priscilla Aarts, Rachel Breukelman, Rebecca Bijl, Renske Pluimers, Rilana de Hollander, Sabien Imming, Sandy Janse, Sarah Coste, Sarah Diana, Sarai Maatita, Sietske Barten, Siyao Yu, Stephanie Luka, Susan Marcia Chombo Bruno, Tara Lenaers, Ting Yang, Torsten Wouters, Valérie van Looij, Willemijn den Harder, Xinyi Kang, Yu-Chi Huang, Zoë Rullens