Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

Finals-expositie Art & Design in Zwolle

  • Finals

Dit jaar organiseert ArtEZ Art & Design Zwolle opnieuw de eindexamenexpositie. Dit keer in onze eigen Academie, met de bachelor- en masteropleidingen! Bekijk en ontdek het afstudeerwerk van de nieuwe talenten en veelbelovende kunstenaars van de Zwolse Academie. 'Meet them at the finals!'

-
ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle

Dit is een ArtEZ finals event

Naar finals website
ArtEZ Finals 2022 logo

De tiendaagde expositie is niet alleen fysiek te bewonderen, maar ook online. Studenten presenteren zichzelf ook op een eigen online pagina. 
Naast de eindexpositie in de Academie zijn wij ook te zien bij Art & Design festival PROTO. Dit is een expositie van 24 juni t/m 10 juli aan de Spoorzone in Zwolle waar alle kennisinstellingen die kunst in hun curriculum hebben hun eindexamens presenteren. Neem alvast een kijkje op www.protozwolle.nl voor meer. 

Ook zijn geselecteerde werken van studenten door Zwolle heen te bewonderen op A0-formaat. Kom van 1 t/m 10 juli langs bij onze Academie aan de Rhijnvis Feithlaan 50 en laat je verwonderen door de kunstenaars van morgen!

Benieuwd naar de finals van vorig jaar?

Deze expositie was ook online te bewonderen!

Doe hier de 360 tour!

 

 

Deelnemende studenten

Alessa Rikken, Amber Hyacinth, Amber Pieren, Anastasia Krylova, Anne van Schaik, Annemiek Hutten, Annemieke Broersma, Arthur Lennips, Babette van Huis, Birgit ten Have, Cansu Sezer, Carlyn Westerink, Caya Emmelkamp, Charlotte Pasveer, Daisy van 't Hoenderdaal, Danique Ottens, Daphne Lievers, Daphne van Veen, David Reijer de Haan, Dodde Schimmel, Dylan Angelina, Erik Niesing, Esmée Gerritsen, Essa van Geffen, Eva Bosma, Eva Sinaga, Eylul Tombakoglu, Fabienne Eggink, Femke Jansen, Floris Grondman, Geralde Benedictus Geralde Bintoro, Gerda Coster, Hanneke Tulp, Hennie Peters, Hillianne Leupen, Hinke Brouwer, Hung-Che Cho, Ibrahim Diab, Ilse Knook, Iris Hoekstra, Iris Klabbers, Jendy Pieterse, Jente Ploos van Amstel, Jesse Monteiro, Jessy Esselink, João Ramos Marta, Johan Steller, Jolijn Lammerink, Josephine van Teeffelen, Kayla Cerrone, Kelly Heijdeman, Launa Visser, Laura Evers, Laura Pierens, Leanne Leeuwrik, Leonieke Pieket Weeserik, Lieke Bergkamp, Lieke Verrips, Lisa Reilink, Lisa de Neve, Louca Pit, Maaike Plugge, Madeleine Ward, Maren Smith, Maria Bronsema, Marit Kamstra, Marjolein van der Heiden, Mattias van Wijnen, Maxime Kroot, Michiel Bos, Mijke Buskes, Mina Rassouli, Mirjam Roelofs, Misja Buddenberg, Mohammad Karroum, Myrthe Houba, Nele Rosenfelder, Nicoline Goris, Noa Dadon, Nynke van Putten, Onyx Haug, Patrick Verhoeven, Paulien Doeleman, Peer Evers, Priscilla Aarts, Rachel Breukelman, Rebecca Bijl, Renske Pluimers, Rilana de Hollander, Rixt de Vries, Sabien Imming, Sandy Janse, Sanne Scholte-Albers, Sarah Coste, Sarah Diana, Sarai Maatita, Sharon van der Sman, Sietske Barten, Siyao Yu, Sophie Pieper, Stephanie Luka, Susan Marcia Chombo Bruno, Tara Lenaers, Ting Yang, Torsten Wouters, Valérie van Looij, Willemijn den Harder, Xinyi Kang, Yu-Chi Huang, Zoë Rullens