Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

ArtEZ Poporkest op Midzomer Zwolle

Op vrijdag 24 juni opent Poppodium Hedon de deuren voor Midzomer Zwolle, een speciale avond waarin we prachtige cultuur uit Zwolle eren.

Poppodium Hedon Burg Drijbersingel 7 Zwolle
ArtEZ Poporkest op Midzomer Zwolle

Onder leiding van dirigent Jan Wessels speelt het ArtEZ Pop Orkest met prominente Zwolse artiesten als Piet Jr, Hiigo, Rico en Freez. Het ArtEZ Poporkest speelt een door Joan Reinders geschreven instrumentaal stuk en verder zijn er bijdrages van o.a. onze burgmeester Peter Snijders, Tangarine, Julia Sabaté, de Stadsdichter en EVVA. Aan presentator Boudewijn Koops de eer deze mooie avond te hosten.

De toegang tot Midzomer Zwolle is gratis. Het enige wat je hoeft te doen is je tickets te claimen via de ticketknop (max. twee per persoon). https://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/31229/MIDZOMER-ZWOLLE 

#ArtEZ #Conservatorium #Zwolle

Disciplines

Muziek