Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Double Bill | Alex Bennet & Dreaming

  • Finals

Twee afstudeervoorstellingen van studenten Toneelschool op één avond! Dubbel genieten van deze nieuwe talenten dus.

Stadstheater Arnhem Velperbinnensingel 10 Arnhem, Kleine zaal

Dit is een ArtEZ finals event

Naar finals website
Bart Grietens
Bart Grietens

Alex Bennet

Een verhaal over een jonge vrouw, genaamd Alex Bennet. Alex Bennet heeft zich sinds kort opgesloten in haar eigen kamer. Vanuit daar kan ze rustig haar tijd spenderen met gedachtenspinsels en fantasieën om niet te hoeven doen wat ze zou moeten doen. In haar eigen wereld, waar ze zelf de touwtjes in handen heeft verdwijnt het zware gevoel op haar borst en de dwingende gedachtes van de wereld. Maar je kunt niet voor altijd het leven blijven uitstellen. Ooit haalt het je in.

Spel: Risé Benschop
in samenwerking met Marlies Meuldijk
Regie: Silke van Kamp

Dreaming

wat we begraven trekt ons naar beneden

DREAMING is een voorstelling in concertvorm over vastzitten in een gebeurtenis. Binnen een zestal nummers tekent zich een strijd af tussen acceptatie en wegstoppen, exhibitionisme en ontkenning. Op surreële wijze reizen we door de muzikale beeldende wereld van DREAMING op zoek naar een ontsnapping. Als die al mogelijk is.

Begeleiding: Mara van Vlijmen
Eindregie: Jip Vuik

Disciplines

Theater