Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Afstudeerconcert Luca Janzen

  • Finals
ArtEZ Conservatorium Van Essengaarde 10 Enschede, Theaterzaal

Dit is een ArtEZ finals event

Naar finals website
Afstudeerconcert Luca Janzen

Luca Janzen studeert af met een show waarin hij laat zien wie hij als Songwriter, Producer en Artiest is. Het is zijn doel er een feestje van te bouwen om zo het publiek even het stressvolle dagelijks leven te laten vergeten. 

“Music has always been a beautiful escape from difficult situations to me. If I should describe my music in a picture, I would probably describe it as an endless summer night, where you can breathe freely because everybody left his/her worries at home.”

Omdat Luca zo veelzijdig is en aan veel verschillende projecten meewerkt, heeft hij ervoor gekozen om naast zijn eigen act “LUCA”, ook een aantal projecten presenteren waar hij niet de frontman is maar juist een andere rol speelt.
Luca’s afstudeer concert is een weergave van hoe hij in het leven staat, bomvol energie en verassende wendingen.

Gratis toegang

Disciplines

Muziek