Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

ArtEZ Muziektheater op Theater Festival De Karavaan - "Tot Hier".

Met rauw, muzikaal en theatraal muziektheater laten 8 spelers een eigentijds geluid horen over een nieuwe toekomst vol kansen en onzekerheden.

-
ArtEZ Conservatorium Utrechtsestraat 85 Arnhem, LET OP: Deze show vindt plaats op Karavaan Festival: Victoriepad, 1811 MS Alkmaar.
Foto: Emil de Jonge
Foto: Emil de Jonge

Studenten van ArtEZ Muziektheater komen met een nieuwe voorstelling voor Karavaan Festival. Ze laten zich inspireren door het landschap, en ze bevragen op muzikale en theatrale wijze de maakbaarheid van onze toekomst. Wat betekent maakbaarheid in relatie tot de hedendaagse ontwikkelingen in de wereld? Lees meer via bovenstaande blauwe knop en haal je kaarten!

"Zeer verrassend is de engelachtige muzikante achter het orgel die opeens boven het speelvlak zweeft. Het geheel is nogal ongrijpbaar maar dat is geen bezwaar, want het is vooral heel erg origineel en wordt gebracht met een aanstekelijk spelplezier. Vorm is hier belangrijker dan inhoud en met die hoogst eigenzinnige vorm zit het wel goed."

Recensie uit Theatertijdschrift Scenes

 

Disciplines

Muziek , Theater