Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Meeloopdag Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Op Maat

  • Open dagen

Heb je al een kunstacademie afgerond en overweeg je docent te worden? Of ben je tweedegraads opgeleid en wil je een eerstegraads bevoegdheid halen? Kom je oriënteren op een meeloopdag van onze opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving (op Maat)

ArtEZ Onderlangs 9 Arnhem, Rietveldgebouw
Meeloopdag Docent Beeldende Kunst en Vormgeving
Meeloopdag Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

Tijdens een meeloopdag draai je mee tijdens de lessen en krijg je een beeld van de studie. Aanmelden voor een meeloopdag is verplicht, het aantal plaatsen is beperkt. Let wel, als je interesse hebt voor de voltijd of deeltijd opleiding, volg dan de specifieke meeloopdag hiervoor, want het traject op maat is echt anders van inhoud en opbouw doordat het maar twee jaar studie is. 

Aanmelden